Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslornas språk

Språket som vi alla hör men ingen kan förstå. Under ett regn över en ocean, fångar jag och försöker förstå en droppe. Mina kupade händer fylls och jag kan inte längre urskilja min droppe. Om jag särar på mina fingrar rinner den ner i glömska, ner i mitt hav. Det är ingen hemlighet att det bara är en storm som kan tvinga upp de vatten som är gömt i oceanens avgrund, glömt nere i havets botten. Våra våta ansikten är kalla av regnet och gör så vi inte kan förstå vårt nu. Bundna av det förflutna och förvirrade av framtiden kan vi inte se vårt nu.




Fri vers av Kassiopeia
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-22 19:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert
2022-07-30

    ej medlem längre
Att urskilja en viss vattendroppe lär vara omöjligt, tror jag. Men i poesins värld finns nog mer möjligheter än jag känner till.
Du skriver en fascinerande text.
Oceanens bottendjup kan ju vara hur djupt som helst. 10 000 meter eller mer!
2022-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Kassiopeia
Kassiopeia