Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min riktiga sömn är en


Rosendröm

Så är jag trött
i morgondagens soluppgång
Utanför fönstrens snöiga träd
eller somriga gröna blad

Här är tyst
med kaffebryggarens morgonljud
endast fåglarna sjunger vakna
så måste jag ändå vila
min kropp är trasig och slut





Fri vers av Irene Backström
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-23 02:23



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
"Det är skönt för skalder att få sova" (Fröding)
2022-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström