Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanke

det känns lite bättre
att veta att

det är samma måne vi ser
att vi går på samma gator
och andas samma luft

inte för att det är så att
du tittar på mig längre

inte för att det är så att
du pratar med mig längre

inte för att det är så att
jag får röra dig längre

men kanske ägnar du mig
en tanke då och då




Fri vers av retzzzina VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-07-23 09:14



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Välskrivet, minst sagt. Ett välavvägt flöde.
2022-07-23

  cilax VIP
fin
2022-07-23
  > Nästa text
< Föregående

retzzzina
retzzzina VIP