Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIMERICKS

LÄTTVIKT

Om jag ändå fick fram något riktigt,
någon visdom som vägde nåt viktigt,
men jag får bara fram
något endaste gram,
något oförväget försiktigt!


TUNGGUNG

Om jag jämför med skriken i punken,
har jag samma musiksmak som munken,
som ju sitter var kväll
i sin ensamma cell
i musiken och själen försjunken.


KONJUNKTIV

Om kvinnorna vackrare bleve,
blev karlarna fulare breve´
och skulle de gå
utmed varann, då
bleve skillnaden klar om de kleve!














Bunden vers (Annat versmått) av Ulf Carlsson VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-07-23 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP