Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
22 december 2021


Hjärtoas

I mitt öknens jag frodas en oas
som växer och välkomnar mig
tillbaka hem från vandringarna
i tankarna bland känslodynerna
som sträcker sig upp och ner
så långt ögonen ser.

Det räcker att jag ser på
och torkans orkan stillar och släcks
i denna hjärtoas som roat
alla tiders hjältar till ro.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-07-23 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP