Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp


Jag vill kräka ur mig allt jag känner
Om livet, män och svåra vänner
Men inget ur pennan sipprar ut
Förutom obegripligheter och barndomstjut

Smörja, det är allt som på pappret fäster
Bitar av sorg och svårsmälta rester
Allt från en poet som inte ens kan hälla
Begripliga ord ur en outtömlig källa

Men trots detta, torde man faktiskt tycka
Att svammel ibland kan bladet smycka
För även om allt i slutändan blir en enda röra
Så kan det ändå hjärtan beröra




Bunden vers (Rim) av Bortom stigen VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-23 16:15



Bookmark and Share


    Solbelyst
” Men trots detta, torde man faktiskt tycka
Att svammel ibland kan bladet smycka
För även om allt i slutändan blir en enda röra
Så kan det ändå hjärtan beröra”

Utan tvekan är det så.
Blaj kan smilgroparna nå.
Allvar, djup och excellens.
Är ej allena det som känns :)
2022-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP