Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks plåga

 

 

säg vad trohet är värd 

när den missbrukas så 

hur kan man det förstå 

i denna grymma värld

 

när sveken blir alltför mycket 

är det lätt att ge upp, resignera 

för svag att för omgivning signalera 

att man inte pallar för trycket 

 

i hjärtat känns det kallt

livet mist sin mening

bruten är en förening

i såren strös det salt

 

 

ett liv byggt på värdegrund

kastas bort för en annan

man tar sig för pannan

sömnlös man är i nattens stund

 

nej, aldrig mera lita på

fagra löften och ord

aldrig mer på denna jord

nu när jag på djupet förstå

 

kärlek blott en plåga är

nej, aldrig mer bli kär

livet andra värden har

varför öda tid på karl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-24 12:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlade tankar och känslor när man blir sviken och besviken.
2022-07-25

    Music mind VIP
Något man tänkt ibland. Respekt och trohet är ju stöttepelarna.
2022-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP