Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplöst passé

Om du ser dig själv
från rymden
så grumlas gränsen
mellan det förflutna
och nuet
om du sedan fortsätter
ännu längre ut
visar sig även framtiden
vara helt passé




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-23 17:48



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Utforskande stimulerade
ifrågasättande skrivet!
Sån tur det finns
kommande Sur
-strömmings
Kräftskivor
att luta sig
tryggt ner
emot jord
o vatten!
När Ufo
-frågor
hopar
sig ut
i en o
-säker
Cyber
-rymd
av tid
-löshet
;)



2022-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP