Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vatten

 

Jag tar mig fram

jag kommer upp

jag simmar djupt

jag simmar grunt.

 

Jag tycker livet är som vatten

jag älskar dagen liksom natten

om du frågar ska jag svara

älskling, hur du vill

att jag ska vara.

 

Jag ser åt vänster

jag ser åt höger

jag blundar jämt

när jag går över

jag fångar stunder

jag vill spara

för där du finns

ser jag det underbara.

 

Jag tycker livet är som vatten

jag älskar dagen liksom natten

om du frågar ska jag svara

älskling hur du vill

att jag ska vara.

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Peter Kohlm VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-23 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP