Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JULI SMYGER IN MOT HÖSTEN.

ROFYLLD.

Stilla, morgonen så, stilla.
Tystnat har stadens brus,
dagens första tanke går i ro.

Ljudet hörs från morgontidig granne.

ännu sover fågeln
ännu sover barnet

Öppna mitt slutna sinne.

bruset från ett högre våningsplan
sedan höga klackar dovt klappra
försiktigt på trappans parkett

ännu sover fågeln
ensam sover barnet

© Bosse 23 juli 2022.




Övriga genrer (Kåseri) av Bossepoet från Österbotten
Läst 91 gånger
Publicerad 2022-07-23 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten