Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Budskap

Jag lär mig
för varje våg
som rullar in
i min värld
med budskap
från evigheten
Jag sitter
lika stilla
som klippan
och lyssnar
med allt jag har
på det som är




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 111 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-07-23 20:03



Bookmark and Share


  Angélica Kloberg VIP
Så vackert målat om hur man bäst lär sig av livet genom bara vara stilla och uppmärksam :)
2022-07-26

  Peter Vahlersvik
eteriskt och själfyllt i känslan av att allt är ett.... vackert!
2022-07-25

  Kungskobran VIP
Havet pratar
havet ler
havet rasar
havet viskar
havet lyssnar
havet tar
havet ger

2022-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta