Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Könskontraktet


ju friare en kvinna är
ju bundnare bör mannen va

total frihet för kvinnan
är målet vi måste ha























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-23 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP