Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I maklig takt

 

Jag rullar genom Upplands vishet

ser naturen brinna av längtan

att ge åt oss av sin kraft.

 

Det grönskar

det blommar

jag njuter den väg

som bär mig fram i maklig takt.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-23 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP