Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtlöje


Nu hade hon imponerat med sina kunskaper.

Alla på festen log vänligt och verkade tillfreds.

Hon log tillbaka och vände sig om för att hämta en drink.

Den röda stringen lyste ilsket genom klänningen.




Fri vers av Bortom stigen VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-23 21:16



Bookmark and Share


  Foohexa
irriterande snygg!
:)
2022-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP