Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har nu skrivit och redigerat mitt manus så långt jag kan komma. Tänker därför skicka ut den till förlag men jag vill gärna ha synpunkter på min bokteaser. Skulle Ni som gillar rysare vilja läsa mer? (reviderad)


Änglamakerskans arv, text till bokbaksida.

Framför sig såg Hanna och Ulf sitt blivande paradis, Dammgården som de precis köpt för familjen låg i den idylliska Kyrkefalla socken.

Men hur kommer det sig att att det ryker ur skorstenen utan eld och varför finns det plötsligt ett avtryck av en liten fot på de gamla golvbrädorna?

Någon gråter och ber om nåd…




Prosa (Roman) av Skaldafnord VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2022-07-23 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP