Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

attraktiv kvinna


De sa att den mest efterblivna kvinnan i skapelsen, ändå var alla mäns ögon i hennes sovrum.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Hon sa att jag är den vackraste och mest charmiga kvinnan i universum.
Hon ville att män skulle snurra runt henne som en mal.
Hur är det med andra?
Kvinnan var inte villig att dela med sig, hon var en så självisk person.
Hon var också envis.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
När hon använde sin kvinnlighet och provocerade männen fick männen varandra att strypa.
När de såg kvinnan förlorade de sin känsla för förnuft och uppfattning.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Trettio män föll i fällan som kvinnan satt.
Trettioförsta överlevde med bara ett ben täckt av blod.
,,,,,,,,,,,,,,,,,
När han kom till ett högt ämbete, tänkte han på sig själv som den smartaste mannen i världen.
Han gick in i sovrummet med en kvinna en natt till ett högt pris.
När han vaknade på morgonen såg han att det inte fanns något hår på hans huvud.
Kvinnan tog mannens pengar och lämnade honom skallig.
Han var den smartaste mannen i världen.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-24 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP