Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto


Solens strålar

Solens strålar

Dessa kan göra oss både glada och trötta ,
till slut blir våra stolar nötta.
Vi lutar oss bakåt och minns våra fina dagar,
nu ser vi alla som är ute och jagar.

Än det ena och än det andra ,
varför kan man inte bara i solen vandra .
Ta hand om varandra.

Alla måsten du har idag ,
spar dem till någon annan dag.
Ge dig hän i Söndagens behag.

Le till var och en där du går,
det kommer att märkas i ett spår.
Då någon lägger sig vid ditt lår.

En önskan att denna dag står still,
är allt jag vill.
och mer därtill.

Nu ramlade orden ner på detta ark,
känner mig väldigt stark.
Som om jag ätit bark.

Ler brett och dagen är på intågande . .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-24 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP