Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta av guld räcker inte.

Du är fin
du är smart
du har ett hjärta av guld,

men det räckte inte.

Allt är förgänglighet
allt är fåfänglighet,
hur fina, hur smarta vi än är...

och ett hjärta av guld räcker inte!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-24 10:41



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Och en med hjärta av guld kan själv gå åt eller på ett eller annat sätt bli utnyttjad.
2022-07-25
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP