Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa en man kan finna

Att njuta av en underbar kvinna
är nog det bästa
en man kan finna

Därför är det viktigt
att han sköter sin relation
ömt och uppriktigt




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-24 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP