Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dörrar behöver aldrig


Öppnas


Genom tankedimmornas
genomskinliga gardinvirvlar
såg hon sitt kommande liv
rädslan grävde ett hål
i hennes hjärta

Förstenad tappade hon
sin trygghet sitt lugn
som en kristallvas i golvet
där den blev
tusen olikfärgade ljus

Hon gick ut ifrån rummet
stängde dörren tyst




Fri vers av Irene Backström
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-24 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström