Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal III.

(...du drog mig över en kam olja genom håret över axeln in i munnen bakom örat andas andas in dina ord som parfym längs med väggen ut i in i rummet inga tankar lukten kan tränga in i ut i vecken dina kläder dina händer en förtjusning förväxlas för den andras som kan tala jag kramar kramar mina lockar i handen väntar på en viskning rörelser får mig att rycka blinka flämta mumla halka trycka vänta på mig för att gå några steg bara hålla svara läsa in välta stå stå på golvet le borsta håret blunda hoppas få höra dina steg separera högljudda stolar raspen vatten från ventilationen dörren slås igen i trappen ser att du är på mobilen har samma kläder pratar städar går framför någon går mot igenom ser upp mot ditt fönster som har varit halvöppet i två veckor låtsas att du skriver dammsuger i två dagar sitter ute ser dig på ett kort undviker dig i två minuter och min puls börjar slå som ett organ i bröstet sväljer hör min gom och mina tänder min tunga i munnen torra torra läppar låtsar käken du flåsar vid min nacke genom orden doften över munnen in i axeln framför örat andas andas jag ut lavendel...)




Fri vers av Athanasia
Läst 145 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-24 22:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En evighetstext som hetsar sig fram genom verkligheten, stångar sig blodig på allt. Fascinerande upplägg!
2022-09-27

  till E
Intensivt och intressant. Jag gillar formen mycket!
2022-07-29

  Emanuel Sigridsson VIP
Koreografi för balett utan musik. Alternativt ett kort teaterstycke där replikerna ligger fria. Varje skådespelare kan välja replik/repliker. Nyskapande och intressant!
2022-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Athanasia
Athanasia