Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viska heligheter

Jag låter mig falla
som dagg
sväva som dimma
och sugas upp av mull och mörker.
Jag kastar mig handlöst
som en nattskärra
i plötslig flykt
över skogen.

Du stiger fram ur skuggorna.
Du tar nyckeln
och låser upp natten
tänder stjärnorna
och vi kryper in
under bönesjalen av mörker och ljus.

Vinden andas skymning
viskar heligheter
smyger runt de darrande drömmarna
som växer i gräset.

Allt är bundet i cirklar
som solens eviga resa.
Vi är alla bara solljus i olika skepnader
på samma pilgrimsfärd
i varv på varv på varv
av ljus i mörker.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-07-24 23:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar känslan av hopp
blir inspirerad
2022-07-30

  Den filosofiske poeten VIP
Dricker sprit för att slippa mörkret.

Nattdimma.
2022-07-27

    ej medlem längre
Du tar poesin till nya nivåer.
Öppnar upp så att vi kan se och
ryckas med i samma drömmar om helighet.
Kan bara beskrivas med ett ord:

”FANTASTISKT”!
2022-07-26

    ej medlem längre
Du tar poesin till nya nivåer.
Öppnar upp så att vi kan se och
ryckas med i samma drömmar om helighet.
Kan bara beskrivas med ett ord:

”FANTASTISKT”!
2022-07-26

  Lustverket VIP
"Vi är alla bara solljus i olika skepnader", gillar det.
2022-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP