Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan han sover

Jag vill att han håller sig undan om nätterna
Så att han inte ska känna hur jag vrider mig i sängen
Så att han inte ska se hur jag aldrig somnar 

Jag vill att han håller sig undan mitt inre 
Jag vill inte se på honom när han låtsas förstå
Eller när han uppriktigt inte förstår och himlar 
med blåa ögon

För det finns inga vettiga ord kvar och mina 
synonymer är slut 
Jag vill inte förklara någonting mer för honom 

inte en endaste gång till

 




Fri vers av Assia VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-25 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP