Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Duvan

Duvan dök in i
häcken gud vet vad hon åt
men säger inget




Fri vers av Rolf Winnerholm VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2022-07-25 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP