Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom samma dörr

Möts i livet

 Blir förundrad

Inget fungerar

Längre

Stegen tunga

Får inte 

Tillbaka tiden

Genom samma dörr

Går alla från

Dig

Allt stannar

Upp

Ser inte 

Dagen 

Försvunnit

Acceptera

Förstå

Vill komma

Vidare

Se alla gnistor

Av hoppfullhet

 Mästra

Vara stark

Våga ta kampen

Inte svartmåla

Det finns dagar

Ger stor

Glädje

Ta bara

Chansen

Se 

En framtid

Av ljus

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-25 12:47



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
mognat att acceptera livet
2022-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP