Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och bakom glättigheten rusar...


Flyktiga Årstider

ut, upp, bort, flykt,
flykt

... i hösten multnar drömmen ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-25 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik