Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I spegeln (Min kamp 2.22)

Hotellspegeln

visar rynkad panna

mungipor som pekar nedåt

 

så illa

är det väl ändå inte?

 

Jag tror, jag hoppas

att spegeln ljuger.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-07-25 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP