Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafett med TrollTörnTrappan, Cikoria blå, Chan och Lena Söderkvist. Man får tre ord, skriver en text på 21 ord, skickar tre vidare. Jag fick klädd, vän och börjar av Lena.


Syl i vädret (stafett)

Vännen går till badrummet
Förbereder min replik i tystnaden

Men svadan börjar redan i dörröppningen
(rastlöshet klädd i ord)
Repliken glöms.




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-26 12:15



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ändrade nu ”flödet” till ”svadan”, och sista radens ”Öppningen stängs” byttes ut. Allt för att bli tydligare.
2022-07-28

  Gunwale VIP
Ändrade på rad 2 nu, ”replik” i st f ”öppning”, för att förtydliga vad det handlar om!
2022-07-27

  TrollTörnTrappan VIP
Avancerad scen, underbart!

Tycks som det handlar om minst två fenomen parallellt : Kissande, Replik-skiften och...
2022-07-27

    Lena Söderkvist VIP
Det där med att ha för bråttom kan ställa till en del. Bra skrivet om ett av våra vanligaste misstag. Samtidigt känns stycket som något personligt, vilket naturligtvis förhöjer läsvärdet.
2022-07-26

  lodjuret/seglare VIP
Känns som fragment ur en teveserie, fragment x eller frange... vad de nu kan ha hetat. Fast besparingar läggs väl att damma igen i ett arkiv? Här känns det som behov av en snickare som kan ark i Vera vår del av färden, få den att stanna upp, gå i läge av 'låt stå'? Kanske bara äga en som filja av att byta plast med ravandra, botskäverna...
2022-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP