Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


till den sista stigen


Sänder mina tankar

och förväntar mig respons...

hm, respons e ju engelska o betyder svar, mothugg, aktivitet, att bry sig... jaa vad är respons på riktig svenska???

säg det den som vet...

bilden är min egen:
om kampen i tillvaron

hm

ska man vara viktig, skall man vara det på riktigt

 

 




Övriga genrer (Satir) av Monika A Mirsch VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2022-07-26 12:37



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Dramatisk bild som ger mig tankar om livets ibland hårda villkor. Tycker om din satir.
2022-10-24

  lodjuret/seglare VIP
Själen är som en sjö, jaget i sig lik en nedgången brygga, säg till vem önskar någon adjö, önskar det blott var om sommaren människor var stygga...
2022-09-26

    Lena Staaf VIP
Respons visar att något tagits emot och gett reaktion.
Fin och dramatisk bild som visar hur hårda villkor det kan vara i livet ibland.
2022-07-27

  Eva Helene VIP
Livets hårda villkor och vi små människor stretar och kämpar på efter bästa förmåga, i bästa fall. Som här i ord och bild.
2022-07-27

  Blomma-Stjärna VIP
personen i bild är viktig
kampen är på riktigt
säg det du som vet
- hur gick det?
2022-07-26

  Gunwale VIP
Man kan svara, man kan tacka … och man kan också glömma (en gång, två gånger, helst inte tre …)
2022-07-26

    Sefarge VIP
Så är det ett dramatiskt ögonblick fångat!
När jag ser de vackraste(bryggor)
om Sommaren tänker jag
ibland vad som har hänt
dem vid det kallaste
(Om vintern) när ej
alltid skönheten
Ser på med de
nöjdaste av
ögon. ..
;)


2022-07-26

  Kungskobran VIP
Väldigt dramatisk bild, den ger respons
vem är det vad, har hänt med bryggan

2022-07-26

  Maria Sundelin VIP
Tankar tar oss alltid någonstans
Kramar
2022-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP