Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det händer ibland att man väntar

Väntar på en signal
Eller en ton
Eller regn
Eller solsken
Väntar på att mobilen ska ringa
Eller väntar på att allting ska vända
Ja, allting kan vända




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-07-26 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP