Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I can't write

The words
tumble,
fall flat
inside my
inner world

I have no
expression
left in me
that can satisfy
my wild dreams

Everything
is so fleety
Days turn
into years
and my heart
is not content

I wonder
what can ground me
and fold me in
to sweet bliss...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-26 18:02



Bookmark and Share


  A. Ostsee
Vad folk säger till mig om jag yttrar din rubrik är att jag inte ska ha så höga ambitioner.
2022-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP