Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bloddiamanter rinner längs dina ådror


MINECRAFT

Jag är bara
som din enderman
dragandes en vagn
av kol

droppandes vatten
i gråttan
som utan mig
varit tom

älskar du?
frågar jag
det mörka valvet
utan svar


Det var sista gången
du såg mig blöda fram
något vackert
gnistrande och starkt












Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-26 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP