Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag reste Världen över för att


Hitta Dej




Gläntade på den vackra dörren
med mina önskande ögon tittade jag in
där bland röda klängrosor vilda vita anemoner

Fanns en rund svart sten och därpå
det röda stilla bankande hjärtat
vid namn Kärlek
Tyst stängde jag den vackra dörren




Fri vers av Irene Backström
Läst 57 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-26 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström