Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi går alla på vägen till


Drömmarnas Land


Jag var ett något
en vind i regn
ett fladdrande löv
en bortglömd vän

Jag såg månen slockna
stjärnor glömma sin färd
elden dansa runt solen
gossens brända skor

Jag var ingen
inte ett fladdrande löv
en vind som förtvinat
en vän som inte fanns




Fri vers av Irene Backström
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-27 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström