Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyra minuter


Vissa morgnar
vaknar jag på rätt sida

Även om det är en och en halv
timme innan klockan ringer

Känns som en evighet
en sovperiod är nittio minuter

Men jag hinner inte somna om
jag ligger där och försöker ett tag

Upptäcker att jag är pigg och hungrig
och går upp och startar dagen

Jag vet att en sovmorgon
känns skön men ofta tar tid från dagen

På ett sätt som att den stjäl
Avsikten var att njuta sömn

Inte förlora tid







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-27 06:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP