Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23

av hänsyn till
efterkommande
kan jag inte dö
förrän jag har
tömt komposten

vilket jag
inte orkar

ergo:
jag är odödlig




Fri vers av blimp VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-27 09:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Makalöst bra tänkt och formulerat.
2022-07-27

    ej medlem längre
Jävligt kul!
2022-07-27

    Sefarge VIP
Prokastierarens
mantra?
;)
2022-07-27
  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP