Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är minst en Julhelg


Varje År



Vi talade i dagar
enades aldrig
alla visste bättre

Sommaren kom
det blev semester
några glömde komma tillbaka

andra flyttade till Herrgårdslandet
några for till himlen
ett par hundra blev uppsagda

det började bli tomt
många stolar hamnade på vinden
kaffebryggarna med

Saras bullar tog slut
snön kom det blev kallt och halkigt
Julgranar skulle huggas

Vi gick hem
och firade Julhelg
med familjen




Fri vers av Irene Backström
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-07-27 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström