Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jamber och anapester


EN VERS

Visst kan jag väl skriva en vers om jag vill,
men jag vet inte vad som är vitsen.
Jag föredrar därför att stumt sitta still
och snurra på läderstolsitsen.
Jag skriver för mycket av liten vikt
och versen blir lögn och förbannad dikt,
trots mitt handlag och versskrivningssnitsen.





Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-27 15:33



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Du får mig att skratta och le
över innehållet och beundra konsten Du behärskar, hur och att Du behärskar den
2022-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP