Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som naglar

Jag har nya naglar
med dem kan jag klia din rygg
eller riva

Mina naglar är långa och vackra
ser ut som kattens klor

Mina ord kanske inte kittlar din smak
men nu ska jag vara helt rak
Jag skriver som jag vill
ett ord och ett till

Ord kan kittla och behaga
men jag ber att få beklaga
om de riva
det är så här jag valt att skriva




Bunden vers (Rim) av Qvinn n'Lion
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-28 01:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar att du skriver " jag skriver som jag vill".
Klia eller riva.
Inte behagsjukt.
Fint.
2022-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion