Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till er

Bara du och ingen
annan den hårda
vägen

den slingriga
stigen

alla som blundade
för det som hände
och alla skratten

jag glömmer inte
ni borde skämmas
långt in i märgen

men jag går vidare medan
ni står där ni står
sen hundra tals år




Fri vers av Neal
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-28 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal