Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Soligajag_1


Förbannade huvudvärk

Förbannade huvudvärk

Jag vill ju bara baka och se alla dessa anleten njuta utav min
skapelser .

Snälla kära Gud ge mig styrka och ta bort mitt onda.

Dessa gånger lyfter jag blicken mot himlen ,
ser min älskade mor titta ner på mig .
Hon viskar mjukt till mig : Min fina älskade flicka , andas . . andas . .

Helt plötsligt lyfts allt tungt från mina axlar och luften fylls med en
sådan energi som får mig att vakna upp.

Hela min kropp andas en elixir som kommer från en magisk värld.

Åter lyfter jag mitt huvud mot himlen och detta moln som min mor satt på,
Nu trillar en tår och rinner sakta nedför mitt ansikte .

Älskade mamma vad jag saknar dig !!
Ge mig styrka att orka denna dag .

Kära mamma . .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-07-28 08:00



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ja vissa dagar är värre än andra. Så skönt att det även finns bra dagar att vara tacksam för.
2022-08-02
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP