Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna in

Nyckel

Till ensamhetens rum

Tillhör bara

Egen tid

Där tankarna 

Får vara själv

Tårarna

rinna ned

För 

Smärtan 

Sårbarheten

Gör så ont

Glädjen kommer

Sakta

Fyller ut 

Alla tomrum

Kreaviteten

Får en plats

Växa

Nyckel ligger alltid

Kvar

I ensamhetens rum

Leta finn den

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-28 15:47



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
ensamhetens två riktningar.
2022-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP