Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev 212

Skriver med

Kärlek

Du saknar mig

Tårarna rinner

Sakta ned

Från kinden

Länge sen

Vi sågs

Väntat så länge

Vi ska mötas

Då omfamna 

Varann

Aldrig släppa taget

Förälskelsen

Är stark

Dina ord

Väcker så

Mycket ömhet

På slutet

Skriver du

Älskar dig

Ser ut  genom fönstret

Väntar på

Brev 213

Tomt i postlådan

Kom  aldrig

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-28 16:01



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
.. brevet som aldrig kom ... skriver du ... och jag känner hopplösheten i dina ord ... ha det så gott du kan! h. Monika
2022-07-30

  alicja lappalainen VIP
verkligheten flätar sig ihop med fantasi
2022-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP