Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid strandens kant

Naken står jag inför dig
Efter ett dopp i det kalla vattnet
Min blick är i din
Varma känns dina sökande händer
Huden knottras under din beröring
Du smeker mig varm
Kysser mig
Viskar ord av ömhet i mitt öra
Vi älskar vid strandens kant
Under den bara himlen blir vi
Ett oss




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 144 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-07-28 18:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis så ska det vara när allt är som bäst…
2022-08-29

    ej medlem längre
Så vackert.
2022-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish