Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simtur

Bara jag
och havet
är kvar
av världen,
bara vi
som simmar
med varandra
så lekfullt
och beslöjat
av allvar,
som om
det var här
allt började
en gång




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 101 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-07-28 19:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert
2022-07-29

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Får mig faktiskt att tänka på Hajen-filmen. Förlåt....
2022-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta