Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.07.28 torsdag


Se hon går där

Där hon gick
såg jag en längtan
en önskan att driva vidare.
Planlöst.

Denna kvinna av idag
som jag såg genom omsorgen
till det oönskade, svaga och bräckliga
dansande över glädjen.

Det jag vet
känner ingen till
så sätt dig ner, lyssna
och välj din livskamrat.

För se, jag har en bro
och en väg ovan ofärden.
Kom, så kan vi gå
bort mot dimmorna igen.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-29 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP