Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små mirakel varje dag

Den här dagen

kan vara just den dagen
då det oväntade händer

det där som du aldrig trodde
skulle hända

bara något så enkelt
som att pelargonen du fick
av tant Berta en gång
för länge sedan

blommar just idag




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-29 07:56



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP

Tack! Min nästa dikt som jag just håller på med handlar om något liknande:-)
2022-07-31

    Lena Söderkvist VIP
insiktsfullt, en riktigt uppmuntrande text.
2022-07-29

    ej medlem längre
Liten men ack så viktig insikt ??
2022-07-29

  Chan VIP
Finstämt om de små mirakel vi omger oss med varje dag. Ibland märker vi dem inte, eller stannar upp för att uppskatta.
2022-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP