Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glaciärer


Om du inte gillar glaciärer
saknar du förmodligen ord för tystnad

Om ändlösa barrskogsbälten oroar dig
kommer inte Morton Feldmans Stråkkvartett nr. 2
att höras i ditt hus

Om den brutala utvecklingen
av din förväntade levnadsålder
inte utvecklar dig
kommer ditt nästa steg inte att ha någon betydelse

Om vinden slösar sitt susande i din närhet,
är din andning en förolämpning




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-29 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP