Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skildring av ett barndomsminne.


Fallna löv doftar regn

Höstdagen är grå
Fallna löv doftar regn
Vår traktor åker mot åker
Plogen klyver bördig jord
En pojkes dag med äventyr
En farfars sällskap
Tillsammans i tystnad
På förbestämd tid
Vi sitter nu vid farmors dukade bord
Husmanskost och krämer, bullar, kakor och ytterligare bakelser
En växande pojke
En omtänksam farmor
Kärlek mellan generationer
Maten och alla kakor var enbart en bonus
Regnet slutar
Dags att bege sig ut
Pojken sätter sig bakom sätet igen
Redo med regnjackan på
En dag som många andra
Dagar med äventyr och omtänksamhet
Ljuspunkter som ännu leva




Fri vers av PFJS
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-29 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS