Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Renewal 2022: for Sue Roemer


Segla hem i fred

En söt själ har korsat
till andra sidan
En kärlekskvinna, tapperhet,
styrka och kraft
har lämnat oss och nu gått med
änglarnas kör
Må hennes röst vara tydlig och på en
stadig kurs
Från alla jordiska begränsningar
må hon nu släppas
Och må hon segla vidare
hemma i fred

the apache kid




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-29 15:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande.
2022-07-29
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP